Monday, February 18, 2013

Assalamualaikum...

Aku kembali lagi... saja2 nak update.. bukan benda baru pon.. cuma nk share je haritu aku pergi Terengganu 4 hari 3 malam... first time aku naik bas dekat 9 jam... nasib baik ada teman iaitu tieha.. ada gak kawan2 lain zila n kak ummi.. dalam bas tidur memanjang...sahabat yg aku susahkan selama 4 hari mestilah tieha.. baik hati dia tuhan saja balas sebab dia dan keluarga sudi tumpangkan aku free... hihi... jimat kos... family dia baik sgt... terima kasih.. aku xkan lupakan korang sampai bila2.. kalau datang selangor nanti singgah la rumah ya..

Banyak jugak la tempat menarik aku pergi terengganu tu, pantai batu buruk, masjid terapung, masjid kristal, bukit puteri, n yang paling syok pasar payang.. kalau pergi terengganu tapi x singgah mmg x complete la jalan kat terengganu tu.. huhu...


Ini Salimah

ade potensi jadi raja x?


masjid terapung


ni tour guide aku masa kat terengganu.. 
tudung hijau tu kawan baru aku hidayah stapa namanya...


pantai batu buruk


ni la teha.. hihi... yg tumpangkan aku 4 hari 3 malam..

2 comments:

yuszaa said...

ayooo..bru bace post ada nie..so sweet..haha

mAzNiAtuL aDaWIAH said...

hahahah.... sweet ke? gedik r... wahhh dah lama teha xbukak blog? sama la malas nk update...