Wednesday, November 3, 2010

KERAYONG ku...

hehehe....aku dekat rumah....ade plak line...syok r.....

Tuesday, October 26, 2010

Bulan exam....

oktober..
AH!!!!
tidak3!!!
dah abis asiment n test dtg plak si EXAM ni...ish3...
aku harap aku leh jawab exam nanti...
cuti pon awal...yeyeye....huhuhu.....

Thursday, October 14, 2010

ASSIGNMENT!!! selamat tiggal......

khamis, 7.15 p.m....
Selamat tinggal assignment...
hahaha....esok last submit asiment...bahagianye...tp hanya sementara je kot...
untuk sem satu je...lepas ni fight untuk final sem exam...

Sem depan mungkin lagi advance...gudluCk ADA!!!!
you can do it!


kepada kawan2 yang menjadi followers aku, aku nak ucapkan selamat berjaya untuk exam nanti...
mudah2an Allah membantu kite senang jawab, n dapat yang TERBAIK.......
 

Friday, October 1, 2010

SAKIT......

JUMAAT....
Arini aku xbrape sehat.....jumpe doktor je aku kene cocok kat lengan...
kesian2....
nak wat camne, untuk cepat baek, ake terpakse gak la terima...cara lain ade tapi kesannye lambat, so doktor sarankan supaya aku di enject... aku ok je.... bile dah kne cocok doktor soh aku balik tdo...
peluang tu aku amik la, sebab kesan enject ni mmg mengantokkan mata aku...
xpe la, lagipon semalam aku langsung x tdo, so aku topup la balik...
huhuhuhu....

assignment yang baru menanti aku....
tggu!!!!!!
jan tinggalkan aku....
jage kau, aku kejar ni!!!!!
kahkahkah.....

Thursday, September 30, 2010

KENYANG NYE LA......

8.10...
KHAMIS....
kenyangnye, lepas buka puase dengan Hajar....hehehehe.....
Lepaskan rindu...
dah lama xjumpe kot...
 

GEnG2 2b10

KAT sini aku nak perkenalkan ahli2 geng kongsi GELAP 2b10.....
Hannan, Izyan, Amani, Ada, Liza, Zakyyah, Farah

FARAH, BELLA, ADA, LIZA ( GARUDA TEAM )
ada, amani, liza, zakyyah, bella, hannan, farah...
Comel2 kan semua????
inilah muka2 geng kongsi GELAP 2b10...

ASSIMENT KU DAH.......

jam2p.m.....
Khamis.......
Alhamdulillah....

Salah satu daripada assignment aku telah pon siap...huhuhuhu....bahagianya hati...Pkul 3 kejap lagi nak p anta kat blik pn.A'dillah...Hantar beramai-ramai...malam tadi aku langsung xtdo...agak ngantok kot,lagi2 time BEL pagi tadi,tersengguk-sengguk aku dibuatnye...nasib baekla ade Atika,yang cube wat aku tersedar walaupun aku banyak kali cuba tapi x tersedar-sedar pon...hahahaha..Balik2 je tadi aku terus pengsan atas katil...tersedar pkul1 tadi..Memang puas la...klau dibagi satu lagi peluang untuk tidur, comfirm la...........aku tidor sampai esok...
kihkihkih....


Rindunya aku nak balik rumah...sehat ke x mak aku ni....
mggu ni klau xde pape hal aku nak balik r...hahaha...


ok la, sampai cni je, aku nak p mandi....lalalalala......

Sunday, September 26, 2010

balik kem...

8.45p.m.....ari ahad....

pkul6.30 tadi aku baru blik kem...ntah pape ntah pmandu bas tu nak anta ktorang p puncak alam...
nsib baek la ktorang tegur klau x trun la kat puncak alam tu...sebab tu la sampai puncak perdana lewat...
ish3....
not bad la kat taman rimba komewel tu ade monyet, air terjun, n resort...
bagi aku, seumur hidup, ni la kem paling relax pernah aku joint...
pelik memang pelik, xcaye tanyela sape2 yg joint kem ni...memang syok r...bosan pon ade gop...
agak bebas kat sane, komander2 pn xdela byk sgt marah...ckit2 tu adela..
kehkehkeh...
group aku la yang kene sebab dah ilangkan amanat yang diberi...
akibat kecuaian tu,ktorang terpakse wat persembahan sbagai denda...huhuhu...
pe lagi, menyanyila lagu p.ramlee "MAAFKAN KAMI"...

Lagi 1, aku dah buat salah kat orang, aku just nak main2 tp benda jadi serius plak...tula, buat benda xpkir dulu kan dah dapat padah...maafkan aku 'zimah'...aku tau aku bersalah...AKU MENYESAL SANGAT2...laen kali aku cuber xbuat lagi...
"MAAFKAN SAYA".....

k la, bye2....nak wat imc401...

Thursday, September 23, 2010

assignMENT!!!!!

khamis mlm jumaat...
11.00p.m....
Malam ni xyah tido wat assignment wlau dgn ape cara skalipon aku kene gak ciapkan...
Terpakse aku korban tidurku ini...
selamat tiggal bantal, tilam, n katil kesayanganku...
esok je la kite jumpa ye..
jangan rindukan tuan mu ni...
SELAMAT MALAM SAYANGGGGG.......


bye bye bye.....

KEMBALI SEMULA....kahkahkah...

Cerita seorang wanita yang sedang stress memikirkan tentang assignment nye yang xciap2...
memag agak kesian la...hahaha....
rasenye rmai yang merasai perasaan ni, meman seram sejuk je la... tapi nak buat macam mane dah tuntutan sebagai seorang pelajar universiti kan, so xleh nak wat pe la...

Tapi memang sume benda ni ade hikmahnye...
setiap kejadian yang belaku pasti akan mendapat balasan yang tersendiri sama ada baik atau buru....
pasti kite akan berjaya suatu hari nanti...InsyaAllah...

Kepada followers aku, aku doakan korang berjaya x kira la kat mane pon korang berada n sentiasa di bawah rahmat n lindungan-Nya...Amin....

MINGGU YANG Hmmmm......

jam 11.33 a.m.... hari khamis lepas abis kelas bel tros lepak kat library...
hmm....
X taula nak ckp ape....
miggu ni memang menstresskan...
assignment yang bertambah n berganda-ganda...
termasuk yang baru ni xtau la jadi berape, agak2 dalam 5 ulas la kot...hahaha...
harap2 dapat la aku siapkan, insyaAllah...
hujung miggu plak ade kem 2 ari, camne nak siapkan assignment????????
bedal je la ek???

Miggu depan plak miggu test, agaknye lagi menstresskan adela...
study pon x lagi... macam mane ni????
sape yang dapat tolong aku ni????
huawawawawa.....

Baru sem satu, rase dh mcm ni syik stress je, ape la agaknye yang akan berlaku sem depan ek?
penasaran betol la...
comfom la lagi mencabar...
kalau asas pon dah blurrr2, apetah lagi yang lagi complicated sem depan...
Belajar SYSTEM plak....huhuhu....
no coment...
byebyebye....

Monday, September 20, 2010

MaLaM yang MEMBOSANKAN

Hari ni pkul 9.00p.m lepak kat umah nuratika musa... Bosan... bosan... bosan....
Ramai gak la yang lepak kat sini makan biskut2 raya, jambu batu, dan air bujang...
Not bad la... sambil2 tengok cerita jepun... pe benda tu tjuknye tika?
= My BOYZZZZZZZZZZZZZZS.....................

ZIMAH....ATIKA....TIA....MIDA....YAN....ADA....

Hehehe....ngak tau mau ngomong apa lagi...
Angger eneng jodohe, keneng ketemu maneng...

bye...bye...bye...

Friday, September 3, 2010

berbuka dengan BUDAK2 rumah 2B10

Jam8.21p.m...Lepas balik dari berbuka ramai2 kat kandang@warung kfc... best sangat..  rindu saat2 ni..bile la bleh sama2 mcm ni lagi.. Malam ni amani n adik za nak balik umah pak sedara... sok baru dorang bertolak blik hometown kelantan.. adik yan pn malam ni gak.. balik pahang.. liza balik esok petang...memang aku ni agak baik,kalau x ari khamis dah balik tp sebab sayangkan sahabat,aku sanggup tunda balik kampung...hehehe...adik bella n farah ari ahad petang...yang aku plak still kat cni lagi.. kecian kan? nak wat camne...hmmmm....

Yang paling kesian adik hanan la, balik ari isnin 6 aribulan..kesian la die sorang tapi nsib bek di tumpang umah kawan dia..

jap g dah nak raya...sape2 yang baca post ni aku ucapkan selamat hari raya maaf zahir n batin...
balik kampung msti rndu kat dorang....bye bye...

balik KAMPONG......

Tanggal 3september2010 bersamaan hari jumaat jam 11.43a.m... Aku still lagi duk kat kolej blik 2b10, duk kat meja... kawan2 aku kebanyakannye dah balik kat kg masing2 nak beraya... kelantan, terengganu, perak, pahang n laen2 lagila... pdahal rumah aku la yang paling dekat dari sini, 20 minit perjalanan je..hahaha... aku xtau kenapa aku msih kat sini... pelik kan???? no komen... mungkin aku balik hari sabtu. sayang plak nak tiggalkan umah yang kat sini.. balik nanti mesti terindu-rindu punyela..betul ke???betul kot...

Lagi2 assignment yang bakal aku bawak balik ke kg nnti.. aku memang sayang kat puan adilah sebab dia slalu sgt bagi assignment kat kami..hihihi...mujurlah rumah aku dekat boleh datang slalu kat library tu pun kalau aku rajin la..

sampai sini dulu la post ku untuk masa ni.... salam....

Saturday, August 21, 2010

Friday, August 20, 2010

kedinginan malam...

orang kata : tiap kejayaan bermula daripada usaha, tiap usaha bermula daripada cita-cita, tiap cita-cita bermula daripada mimpi, tiap mimpi bermula daripada tidur, jadi tidurlah untuk berjaya.... hehehehe...